Skip to content

Vi søger Publishing Assistant

Brænder du for udgivelse af bibelske børnebøger er stillingen som vores nye Publishing Assistant måske noget for dig.

By on

Publishing Assistant / Forlags-assistent

Du vil som Publishing Assistant være involveret bredt i forlagets arbejdet. Som selvstændigt ansvar vil du få følgende opgaver:

 • Processtyring og kvalitetssikring i arbejdet med designfiler for bøgerne både til/fra kunder og til/fra trykkerier
 • Produktionsstyring i form af overblik og koordinering med trykkerier i forbindelse med trykning og levering af bøgerne
 • Shippingansvarlig for koordination med vores shipping-agent, trykkeri og kunder
 • Salgssupport i forhold til udvikling af forlagets salgsarbejde samt salgsansvar for egne kunder
 • Deltagelse på 1-2 internationale bogmesser
 • Øvrige ansvarsområder kan vi sammen afklare på baggrund af dine kompetencer og interesser. Kan du f.eks. arbejde med bogføringsprogrammer eller i InDesign vil det være meget relevant

Vi kan tilbyde:

 • Et job med internationalt udsyn i en spændende forlagsbranche
 • Gode og særdeles fleksible arbejdsvilkår
 • Grundig oplæring i forlagets specifikke opgaver
 • Mulighed for ansvar og indflydelse på udvikling af job og forlag
 • Godt arbejdsmiljø i et mindre team, der glæder sig til at møde dig!

Rollen som Publishing Assistant er ideel for en som arbejder proaktiv og organiseret og som er en positiv og serviceminded kommunikatør i en international atmosfære, hvor samarbejdet med såvel kunder som leverandører er helt afgørende. Hvis du er energisk, detalje-orienteret og har lyst til at være med til at udgive bibelske børnebøger i hele verden, håber vi du søger stillingen!

Du vil som Publishing Assistant indgå i et mindre team bestående af to andre og det vil være vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har en åben og fleksibel indstilling til at samarbejde i en mindre virksomhed, hvor alle er afhængige af hinanden. Vi har kontor i det kreative miljø i Spinderihallerne i Vejle. Stillingen er fuld tid, men vi er åbne for en snak om deltid, hvis det er afgørende for dig. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage 1-2 dage om ugen.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor kontor/administration, shipping eller anden relevant baggrund, hvor du har bevist, at du kan arbejde selvstændigt med flair for administrative opgaver og kan bevare overblikket, selv når der er tale om mange detaljer og processer.

Du behøver ikke tale/skrive perfekt engelsk, men du skal være tryg ved, at dit primære arbejdssprog i samarbejdet med kunder og trykkerier er på engelsk. Du skal have gode it-kundskaber, herunder til office-pakken inkl. excel.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte, Charlotte Berghof på ctb@copenhagenpublishing.com eller på tlf. 31 40 70 31. Vil du søge stillingen skal du sende den og CV til os senest den. 13. februar på ctb@copenhagenpublishing.com. Vi holder samtaler i uge 8.

CPH er et dansk forlag, der siden 2008 har udgivet bibelske billedbøger internationalt i såkaldte ”co-productions”. Det betyder, at CPH udvikler bøgerne (indhold, illustration og layout) hvorefter rettighederne til lokale sprogversioner sælges. CPH står for trykning i Kina og levering til kunder globalt i mere end 60 lande.

Download stillingsopslag

Close